Zenmotion
Rust in Beweging
Tai Chi ook geschikt voor Parkinson en Fibromyalgi patienten[!imgslider_title     _2!]

Taiji en Qigong is Mindfull bezig zijn


Mindfull bezig zijn na een dag hardwerken kom dan uit je stoel en begeef je op de weg van de Chinese bewegingsvormen Taiji en Qigong

Qigong

Qigong en Taichi leren?

Qigong en Taichi leer je bij zenmotion

Qigong betekent letterlijk energieoefeningen. Voor een goede gezondheid moet onze chi, of levenskracht overvloedig stromen en in balans zijn. Een tekort aan chi leidt tot een verminderde lichamelijke weerstand en ziekte, geblokkeerde chi tot een belemmerde en verzwakte werking van de organen en een onevenwichtige chi tot onregelmatigheden in het lichaam.

Al eeuwenlang kent China een filosofisch systeem dat het fundament vormt voor geneeskunde, krijgskunsten en spiritualiteit. De principes van de tao, yin en yang, chi en de 5 elementen zijn de basis van de acupunctuur, de Chinese kruidengeneeskunst, vechtkunsten (Taichi Chuan) en Qigong (heilzame oefeningen of de kunst van het ademen). Qigong en Taichi zijn gemakkelijk uit te voeren oefenreeksen die een grote verscheidenheid aan kwalen kunnen helpen genezen. De bewegingen zijn ontleend aan verschillende beroemde vormen van Qigong en vechtkunsten (Taichi Chuan), die honderden jaren met succes op het vasteland van China zijn gebruikt. Als u erin slaagt een positieve houding en een kalme en evenwichtige geest te verwerven door regelmatig Qigong en Taichi te beoefenen, kunt u het lichaam genezen en een gevoel van welzijn creëren. Heilzame oefeningen brengen de energie in het lichaam in balans door middel van de meridianen. Ze stellen u in staat gezond te worden en uw weerstand tegen ziekten te vergroten. 

De oude Qigong en Taichi technieken zijn de perfecte remedie voor veel moderne kwalen. Laat u verrassen en kom voor een gratis proefles.

Qigong
Qigong nieuws
Naam
E-mailadres
Opmerkingen
Dit is een verplicht veld